Incentive Andalusië

Het zonnige zuiden… daar kunt u uw personeel wel enthousiast mee maken! Houdt ze een tripje Andalusië in het verschiet en het zal hun inspanning om doelen te behalen nog verder versterken.

Het aanbieden van incentive reizen is al sinds jaar en dag een uitstekend werkend middel om enerzijds medewerkers extra te motiveren en anderzijds te belonen voor hun harde werk. Eén van onze absolute aanraders is een incentive Andalusië. Zowel in de zomer als in de winter is dit een prachtige bestemming en de dingen die u er kunt doen zijn zo divers, dat het voor elke groepsreis geschikt is.

Op deze pagina geven we u alvast een paar leuke ideeën voor uw incentive reis naar Spanje, Andalusië. Zoals u van ons gewend bent, maken wij alles op maat. Schroom dus niet om uw wensen met ons te bespreken, ook als ze niet op deze pagina staan.

Voorbeeld activiteiten voor in uw incentive programma

Sevilla

Sevilla, Córdoba en Granada, de driehoek die vrijwel altijd aangedaan wordt tijdens een vakantie in Andalusië. Eigenlijk zijn Sevilla en Granada los van elkaar al geweldig, maar vanwege de ligging worden ze vaak gecombineerd in één voor meerdere dagen. Córdoba is ook erg leuk, maar een wat kleiner stadje en daarom vaak leuk in combinatie met Sevilla of Granada.

Sevilla staat bekend om de geweldig goede sfeer. Het is een mengelmoes van toeristen en locals die het zo gezellig maakt. Er is voor ieder wat wils: er zijn vele mooie gebouwen zoals kerken en de universiteit, die de stad hun karakter geven. Het is ook mooi om te zien als u niet per se van architectuur houdt. (Of bijvoorbeeld leuk tijdens een rondwandeling). Ook zijn er veel terrasjes en cafeetjes door de hele stad verspreid. Uit welke mensen uw gezelschap ook bestaat, wij garanderen u dat u Sevilla zeer geslaagd vindt!

Als u tijdens uw groepsreis/incentive reis in Sevilla bent, komt u vrijwel zeker langs het Plaza de España, het centrale plein met een compleet eigen karakter. Het is een soort halve cirkel met in het ‘midden’ een mooie fontein. Over de rest van de cirkel lopen bankjes die allemaal uniek versierd zijn met tegeltjes die verschillende regio’s en landen representeren. Het ziet er uniek, mooi en gezellig uit.

Granada en de Alhambra

Granada staat vooral bekend om de Alhambra, die ook regelmatig genoemd wordt als wereldwonder. Dit voormalige paleis van Moorse en Arabische koningen maakt zowel historisch als architectonisch diepe indruk op de bezoekers. U vindt er bouwstijlen terug met veel Islamitische invloeden, maar ook met veel Renaissance invloeden. Bovendien zijn er prachtige paleistuinen bij, die het geheel nog bijzonderder maken. Niet voor niets staat het Alhambra in Granada op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst.

Belangrijke tip: wilt u met uw groep het Alhambra bezoeken, laat ons dan van tevoren kaartjes reserveren. Het Alhambra is razend populair en de wachtrijen bestaan dagelijks uit niet minder dan enkele uren.

Sierra Nevada National Park

Voor de natuur liefhebbers: het Sierra Nevada National Park is een prachtig bergachtig gebied wat zowel in de zomer als in de winter in trek is. Wandelen, klimmen, vissen, kajakken, het kan er allemaal. Bovendien is skiën hier heel populair, want er zijn diverse bergtoppen die ruim boven de 3.000 meter uittorenen!

U kunt ervoor kiezen om zelf activiteiten te ondernemen, of om met de hele groep een mooie bustour door het natuurgebied te doen. Net wat u zelf leuk vindt. Combineren kan natuurlijk ook. Ondertussen kunnen we regelmatig stoppen om even van het uitzicht te genieten en foto’s te maken.


Een incentive met uw groep naar Andalusië? Vraag een offerte aan!

Organiseert u dit jaar de leukste incentive reis naar Andalusië voor uw groep? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een leuk programma op maat, met leuke uitjes, vervoer en accommodatie. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Zakelijke activiteiten?

Een incentive reis is een geweldige beloning. Maar wellicht wilt u er ook een zakelijk tintje aan geven. Bijvoorbeeld door een presentatie te geven of een brainstorm dag te organiseren. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. We reserveren graag een mooie locatie voor u, compleet met alle benodigdheden zoals apparatuur en lunch, borrel, etc.

Overleg gerust eens met ons om te kijken wat er allemaal kan. Ook als u nog niet precies weet hoe u het in wilt richten, denken wij graag met u mee. U kunt ons vrijblijvend contacteren om eens te sparren.

Vliegen naar Andalusië + Málaga

Als u naar Andalusië op vakantie gaat, is de kans groot dat u vliegt op Málaga. Málaga zelf is ook erg leuk om te ontdekken; een levendige en bruisende havenstad waar u zich niet zult vervelen. Met een moderne pier en veel hippe visrestaurants waar u dagverse vis kunt eten, zit u hier helemaal goed.

Op welke plaats u vliegt, kunt u het beste kiezen op basis van uw reisprogramma. Waar blijft u het langs en wat wordt het doel van uw reis? Blijft u bijvoorbeeld veelal in Sevilla, dan kunt u er ook voor kiezen om op Sevilla te vliegen.

We stellen samen met u een reisprogramma op die perfect bij uw incentive reis naar Spanje past. Daarna kijken we wat de voordeligste manier is om met uw groep naar Spanje te vliegen.

Typisch Spaans dineren

Eigenlijk mag uw groepsreis geen typisch Spaans dinertje ontberen, vindt u niet? De Spaanse keuken is heel divers, er is voor ieder wat wils bij. Echt leuk is een authentieke tapasmaaltijd bij een lokaal restaurant. Geen ‘toeristentapa’s’, maar de echte originele Spaanse tapas.

De Spaanse tapas zijn echt kleine hapjes, kleiner dan wij kennen. Ze zijn heel divers en bestaan bijvoorbeeld veel uit kaas en ham. Vooral Iberico en Serrano ham zijn geliefd in Spanje.

Verwacht er ook zeker een lekker glas wijn bij, want een Spanjaard neemt geen maaltijd zonder wijn. Wist u trouwens dat de origine van tapas ook bij wijn ligt? Men legde vroeger een tapa op een glas wijn, zodat het glas afgedekt werd en de aroma’s goed hun werk konden doen. Vergelijkbaar met de dekseltjes op een glas whisky, maar dan een stuk smakelijker.