Groepsreizen op maat

Een uitstapje met een groep creëert teamgevoel en is altijd geliefd bij degenen die meegaan. Tijden later praten ze er nog steeds over en worden herinneringen opgehaald. Of het nu om een formeel (bedrijfs)uitje gaat of om een familieweekend: de banden worden altijd versterkt! Of u nu een personeelsuitje, schoolreisje, trainingskamp of andere groepsreis organiseert; of u nu met het vliegtuig, de boot, de trein, de auto of de bus op reis wilt; en of u nu met 20 of 1000 personen gaat; de mogelijkheden voor uw reis op maat zijn oneindig!

Hoe werkt het?
Voor elke groep stellen we een reis op maat samen. We doen dat samen met u, zodat de reis volledig aan uw wensen zal voldoen. Van het begin tot het eind wordt de reis door ons geregeld. En er wordt rekening gehouden met elke wens, elke gewenste activiteit(en) en elk budget.

Kennismakingsgesprek
We plannen altijd eerst een kennismakingsgesprek met u. Dat kan telefonisch of persoonlijk. U maakt dan kennis met een van onze medewerk(st)ers, die al uw wensen in kaart zal brengen om de perfecte reis op maat te kunnen maken. Daarna gaan we aan de slag en blijven regelmatig contact met u houden, zodat u up to date blijft van alle mogelijkheden.

De zekerheiden van Travel Together Groepsreizen

  • Jarenlange ervaring
  • Inkoopvoordelen (en dus voordelig!)
  • Alle bestemmingen
  • Alle soorten reizen
  • Alles op maat voor úw groep


Laat u inspireren! Topbestemmingen voor Groepsreizen op maat
Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u dan inspireren door onze groepsreizen ideeën of kijk eens bij de ervaringen van andere groepen.

Dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden van uw groepsreis op maat bij Travel Together Groepsreizen. De voorbeelden zijn bedoeld om u te inspireren, maar alle reizen worden uiteraard voor u op maat gemaakt. We hopen dat u inspiratie opdoet uit onze voorbeeldreizen en kijken ernaar uit een mooie reis voor u samen te stellen.


Regelen wij samen met u de leukste groepsreis van het jaar?