Familieweekend Minicruise Engeland

Een super leuk tripje met de familie: een minicruise naar Engeland! Wat dacht u van een minicruise Newcastle, Londen of York? Drie bruisende Engelse steden waar u in ieder geval één volle dag van kunt genieten. Langer kan natuurlijk ook! We regelen dan graag een hotel of groepsaccommodatie voor uw gezelschap. Citytrips zijn heel geschikt voor een gemengd gezelschap. Er is voor iedereen altijd wat te doen. Wilt u cultureel doen en bijvoorbeeld een musical of museum in Londen bezoeken? Dat kan! Voor wie minder goed ter been is of gewoon van een rustige citytrip wilt genieten, zijn er mooi aangelegde parken war u met lekker weer op een terrasje kunt zitten. Natuurlijk mag een bezoekje aan een authentiek Engels tea-house ook niet ontbreken.

Vertrekplaatsen minicruises
U reist naar Londen, York of Newcastle met een luxe cruiseferry. Naar Londen vertrekt u vanuit Hoek van Holland naar Harwich, vanwaar u met de trein naar Londen reist. Ook naar York vertrekt u vanuit Hoek van Holland. De minicruise naar Newcastle vertrekt vanuit IJmuiden. Desgewenst kunnen wij ook het busvervoer naar de haven voor u organiseren.

De schepen
De cruiseschepen, en in het bijzonder die naar Newcastle, zijn luxe cruiseferries en van alle gemakken voorzien. Er is vaak enorm veel te doen aan boord; van live entertainment tot bioscopen en van verschillende keukens in de restaurants tot aan casino’s. Ook aan de kinderen is gedacht, er is ook voor de kleintjes van alles te doen.

Bekijk hieronder de programma’s van de verschillende Engeland minicruises.