Familieweekend Ardennen

De Ardennen zijn de ideale plek om met z’n allen te genieten! Het is er rustig, maar verwar het niet met saai. Want de Ardennen zijn leuk! Er is heel veel te doen, want rustige wandelingen tot ruige sporten en alles wat er tussenin ligt. Bovendien zijn er veel prachtige groepsaccommodaties waar uw hele familie het uitstekend naar de zin zal hebben.

Activiteiten Ardennen

GPS Speurtocht Ardennen (Geocachen GPS)

Een speurtocht anno 2015: GPS Geocaching Ardennen. Eigenlijk is dit gewoon een speurtocht, maar dan met GPS-coördinaten. Met die coördinaten en enkele foto’s van plekken rondom de vindplaats, ga je met de familie op zoek naar een geocache. Een geocache is een soort waterdichte koker of bakje, waarin een logboek zit of andere spulletjes die andere speurders hebben achtergelaten. Het is eigenlijk een soort schatzoeken (geocachen). Een super leuke activiteit in de Ardennen!

Ardennen Bierproeverijen & Rondleidingen

Voor de volwassenen in de familie: maak eens een rondleiding door een mooie abdij of andere brouwerij in de Belgische Ardennen. Bier is cultureel erfgoed in België en als u wel van een biertje houdt, is het absoluut een aanrader. De gids vertelt u alles over het brouwproces en natuurlijk mag u hier en daar van de lekkere biertjes proeven. Neemt u er ook een paar mee voor thuis?

Twee van de bekendere brouwerijen zijn die van La Chouffe in Achouffe en de Abdij van Orval, waar men Orval bier brouwt.

Plopsaland, Plopsa Coo

Gaan er kleine kinderen mee op reis? Maak dan zeker een uitstapje naar Plopsa Coo! Plopsa Coo is onderdeel van het beroemde Studio100 concern waartoe ook Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Coevorden (NL) behoren. Het pretpark in België is geweldig voor kleine kindjes, ze kunnen er al hun hedendaagse helden ontmoeten! Kabouter Plop, Mega Mindy, Maya de Bij en nog veel meer.


Met uw familie naar de Ardennen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een familieweekend of langere reis. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Familiediner

Als u iets te vieren heeft, moet dat ook goed gebeuren. Een gezamenlijk diner is een uitstekende manier om even stil te staan bij datgene wat u viert. Vieren twee geliefden hun 50-jarig huwelijk? Zet ze dan extra in het zonnetje tijdens een sfeervol diner.

Wij regelen graag een geschikt restaurant voor u. Als er ook kinderen meegaan, zoeken we een restaurant uit waar ook de kinderen iets te spelen of te kleuren hebben. En natuurlijk spreken we iets met de bediening af als u bijvoorbeeld een verrassingstoetje wilt laten opdienen!

Ook als u geen speciale aandacht wilt creëren, maar gewoon wilt genieten van het samenzijn, zoeken wij samen met u een mooi restaurant uit. Heeft u al voorkeur? Laat het ons gerust weten.

De watervallen van Coo

Een prachtig natuurverschijnsel en een lekkere verkoeling op warme dagen. De watervallen zijn zeer indrukwekkend. Er is hier bovendien een rodelbaan, ook heel leuk voor degenen die van avontuur houden!

Ardennen sporten!

De Ardennen staan bol van de mogelijkheden om actieve sporten te beoefenen: raften, kanoën, wandelen, berg beklimmen, mountain biken, paardrijden, survivalparcours, tokkelen…. Vervelen is er niet bij! Wie van actie en avontuur houdt, is aan het goede adres in de Ardennen. We kunnen georganiseerde activiteiten voor u reserveren. Het is ook mogelijk om ter plaatse te kijken wie er mee wilt en dan één of meerdere sporten te beoefenen.