Familieweekend & Familiereizen

Met Travel Together Groepsreizen hebben we veel ervaring in het organiseren van familieweekenden en familiereizen. Bent u 50 jaar getrouwd of viert u een 40-jarig huwelijk? Of viert u een belangrijke mijlpaal in uw familie? Dan is een jubileumreis met Travel Together een uitstekende optie.

De ervaring leert dat de meeste families een weekend met elkaar op reis gaan. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat sommige families niet langer gaan. Bijvoorbeeld als u een verre reis wilt maken of liever een midweek gaat in plaats van een weekendje weg. We spreken dan wel regelmatig over weekenden, we kunnen alle reisduren voor u organiseren. Het belangrijkste is dat de reis voor iedereen onvergetelijk wordt.

Groepsaccommodatie Familieweekend
Met de hele familie op reis is een behoorlijk georganiseer. Waar gaat u naartoe, wie gaan er allemaal mee, wat is er te doen en vooral; waar overnachten we met z’n allen? Laat ons u helpen met het organiseren van de perfecte familiereis.

Vaak gaan alle generaties mee op zo’n reis: van kleinkinderen tot opa’s en oma’s. Het is dan fijn als de reis verschillende facetten bevat, zodat er voor iedereen iets te doen is. Of juist niet, als dat de wens is. De groepsaccommodatie is dan speciaal aangepast op jullie samenstelling. Zowel praktisch gezien (hoeveel slaapkamers zijn er, is er een lift, etc.) als voor uw plezier. Er moet genoeg te doen zijn voor iedereen. Het is een uitdaging een goede groepsaccommodatie te vinden; Travel Together helpt u daarbij. Met onze jarenlange ervaring weten wij de beste familieweekend accomodatie te vinden.

Groepsaccommodaties zijn er in vele soorten en maten. Belangrijk is dat er rekening gehouden wordt met de aard van het gezelschap. Vinden de kinderen het leuk om met elkaar op één kamer te slapen of wilt u liever meer slaapkamers? En wilt u dat er speelfaciliteiten voor de kinderen zijn of dat u een terras met barbecue bij het vakantiehuis heeft? U ziet, we passen alles op uw groepssamenstelling aan.

Activiteiten Familieweekend
Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij uw groepsreis tot in de punten organiseren. We kunnen zelfs allerlei leuke spelletjes voor uw familieweekend organiseren. Wat dacht u van een leuke speurtocht met GPS (Geocachen GPS)? Maar denk ook eens aan een leuk museum (wij regelen de kaartjes vooraf en extra voordelig voor u, zodat u niet hoeft te wachten), een natuurtocht of een sfeervol jubileumdiner. Eigenlijk is alles wat u zoekt bij ons te realiseren. Vertel ons uw wensen of ideeën, ook als ze nog niet concreet zijn. We denken graag met u mee.

Laat u inspireren
Weet u nog niet precies waar u naartoe wilt? Laat u dan inspireren door onze familieweekend ideeën: de Ardennen, Drenthe of een familieweekend Limburg? Of heeft u iets heel speciaals te vieren en wilt u graag een verre reis met de familie maken? Lees onze familieweekend ideeën en onthoudt dat wij alles voor u op maat kunnen maken.

Vraag een van onze medewerksters eens om met u mee te denken over uw familieweekend.

Laat u ons uw familieweekend organiseren?