Minicruise Londen Groepsreis

Op een voordelige manier met z’n allen naar Londen? Dan is een minicruise een uitstekende keuze. Een goed vervoersmiddel om veel mensen mee te kunnen nemen, en bovendien ontzettend leuk, want er is van alles te doen aan boord van de luxe cruiseferry’s. Bioscopen, barretjes, kinderspeelplekken, en soms zelfs een casino. Veel groepen kiezen dus voor de boot naar Londen. En wilt u langer dan 1 dag in Londen blijven? Dan boeken we gewoon een fijn hotel voor jullie.

Overtocht Engeland met een groep
Wij regelen graag de juiste hut-samenstelling voor uw groep en zorgen ervoor dat de hutten allemaal bij elkaar in de buurt liggen. Zo bent u dicht bij elkaar, maar met uw privacy.
De overtocht naar Engeland duurt een nacht, waarin u lekker kunt slapen en kunt genieten van alle faciliteiten die er aan boord zijn. Vervelen zult u zich zeker niet. Er is van alles te doen voor alle leeftijden.

Als u alleen een overtocht boekt, heeft u volop de tijd om te genieten van een dagje Londen. Als u graag wat langer op vakantie naar Londen wilt, dan regelen we een comfortabel hotel voor jullie voor het aantal nachten dat jullie willen. We overleggen het reisprogramma met u en stellen het precies zo samen als u wilt.

Bezienswaardigheden Londen
Shoppen bij Harrods en in Oxford Street, Piccadilly Circus, de Tower Bridge, de Big Ben, Buckingham Palace en nog veel meer. Londen staat bomvol interessante bezienswaardigheden. Hartstikke leuk!

Klik hier om alles te lezen over de bezienswaardigheden in Londen.

De ideeën op die pagina zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden. We stellen graag samen met u een programma samen waarbij de we excursies van uw keuze combineren. Dat kan onder begeleiding van een gids zijn, maar ook op eigen gelegenheid. We kunnen bezoekjes met elkaar combineren. En u kunt zo lang gaan als u zelf wil. Als u langer dan één dag in Londen blijft, regelen wij gewoon een comfortabel hotel voor uw groep.

We stellen deze groepsreis naar Londen helemaal af op uw wensen. U vertelt ons wat uw groep graag wilt doen en zien, wij maken een mooi reisprogramma. Daarna kunt u er nog aan schaven, net zo lang tot we de perfecte groepsreis Londen voor u van hebben gemaakt.

Naar de pagina over bezienswaardigheden in Londen.