Blog: Star Wars in Disneyland

De Walt Disney Company heeft in 2012 de rechten van de Star Wars films overgekocht en heeft ook de meest recente, super succesvolle film geproduceerd. En dat laten ze niet ongemerkt voorbij gaan. Behalve de enorme promotie rondom de nieuwste film en bijbehorende merchandise, ziet u ook in de Disney Parken in de hele wereld dit thema terug.

Zo is er in de Amerikaanse Hollywood Studio’s echt een Galaxy, Far, Far Away gebouwd, bomvol Star Wars dingen. Net als in Parijs is er de attractie Star Tours waarmee u de ruimte in gaat. Alleen nu gaat u mee naar een onbekende Star Wars bestemming. Ook worden er unieke Star Wars Shows georganiseerd waar uw haren van overeind gaan staan en zijn er diverse 3D- en gewone films over delen of onderwerpen van de beroemde Star Wars serie. Of wat dacht u van het ontmoeten van de Chewbacca, de harige copiloot van de Millennium Falcon of het volgen van een Jedi training?

Maar Star Wars komt ook naar Disneyland Parijs! Van 14 januari t/m 26 maart 2017 is het in Disneyland Parijs Season of the Force in het Walt Disney Studio’s Park. U kunt er alle Star Wars figuren ontmoeten en allerlei live entertainment rondom dit icoon meemaken. En pas op als je de Stormtroopers patrouille door het park ziet marcheren! In het gewone Disneyland Park kunt u ook de Jedi training volgen en in de attractie Star Tours, waar u zelf door de ruimte reist.

Echte Star Wars fans mogen dit niet missen!

Bekijk de mogelijkheden voor een Groepsreis Disneyland Parijs of bezoek één van de andere Disney World Parken.