Blog: Halloween vieren met uw groep

Het Halloween weekend is weer voorbij en dat is niet onopgemerkt gebleven. De lokale Halloween feestjes waren niet van de lucht en ook de pretparken in heel Europa hebben volop stil gestaan bij deze huiveringwekkende feestdag.

Zo waren er in Walibi de Halloween Fright Nights, en waren ook Toverland en Hellendoorn omgetoverd tot de meest griezelige plekken van het jaar. In Disneyland Parijs kon u zelfs oog in oog komen te staan met de meest afgrijselijke schurken aller tijden: Maleficent, Jafar en kapitein Haak bijvoorbeeld! Maar u kon ook op afstand wat schobbejakken bewonderen, tijdens de spectaculaire Halloween Parade waar ook uw geliefde Mickey en Minnie Mouse aan meedoen in Halloween outfits.

Ook in Europa-Park werd erbij stil gestaan en in Movie Park kon u meedoen aan het Halloween Horror Feest, waar ze nog een stapje verder gingen op de schaal van griezeligheid. Het was dit jaar dan ook de 18e keer dat dit georganiseerd werd, dus ze hebben ook wat ervaring op hun naam staan. Gruwelijke monsters dralen door de Movie Park straten en er zijn zelfs echte Halloween attracties. Die zijn zo eng, dat u er zelfs legitimatie voor moest laten zien… dat beloofde wat!

Kortom, het Halloween weekend stond weer bol van de griezeligheid en horrorattracties! Als uw hart het aankan, moet u volgend jaar echt eens een kijkje nemen op één van de Horror feesten! Ook heel geslaagd voor groepen. Je leert elkaar ten slotte het beste kennen in benarde situaties….