Bedrijfsweekend Winterberg

Winterberg is een uitstekende locatie voor een bedrijfsweekend. De grote afwisseling maakt het zo leuk: u kunt er zakelijke dingen bespreken of doen in een informele en ontspannende omgeving. En het bovendien afwisselen met leuke uitjes zoals een dagje skiën.

Voorbeeld activiteiten voor in uw reisprogramma

Zakelijke activiteiten

Vergaderen, presenteren of anderszins met je collega’s samenkomen? Vertel ons wat jullie willen doen en wat jullie daarvoor nodig hebben. Wij regelen graag een gepaste en inspirerende locatie voor uw bedrijfsweekend. Vergaderen kan uiteraard op een andere locatie als waar u overnacht, maar het kan ook gecombineerd worden. We overleggen graag met u en zoeken daar de beste plek voor.

Skiën, langlaufen of snowboarden

U zit te midden van de bergen, die in de winter vrijwel zeker besneeuwd zijn. Ideaal voor een dagje skiën. Winterberg is een pittoreske plek, en in verhouding tot grote Oostenrijkse plaatsen veel kleiner en behapbaarder. Leuk om met je collega’s een afdaling te wagen! (of een lesje kan ook)

Kletterwald

Voor de actieveling onder ons: ontdek de Kletterwald, het klimwoud met een behoorlijk bijzonder klimparcours!


Een bedrijfsweekend naar Winterberg? Vraag een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het organiseren van een bedrijfsweekend naar Winterberg. Het complete programma inclusief accommodatie, vervoer en eventuele extra's(zoals ski-/snowboardkleding) wordt op basis van uw wensen samengesteld

Zomerrodelbaan

Wilt u even lachen? En gaat u in de zomer? Dan is deze speciale zomerse rodelbaan open. Geen sneeuw, maar wel een mega leuke afdaling!

Winterberg in

Bij Winterberg denkt u snel aan sneeuw, bergen en natuur, maar het stadje zelf is ook erg pittoresk. Bovendien zijn er een paar mooie uitzichtpunten, waaronder die bij de Panoramabrug! Vanaf deze 400m lange brug kunt u heel Winterberg overzien. Indien gewenst regelen we graag een gezellig groepsdiner voor u bij een leuk restaurant in Winterberg.