Bedrijfsweekend Terschelling

Op pad met uw collega’s of werknemers? Organiseer een bedrijfsweekend naar Terschelling. Een inspirerende omgeving met allerlei leuke bezienswaardigheden. Afhankelijk van het doel van uw reis (meetings, leuke activiteiten), stellen we samen met u een passend programma samen. Op deze pagina vindt u allerlei leuke activiteiten die u tijdens uw bedrijfsweekend op Terschelling kunt doen.

Travel Together maakt bedrijfsreizen op maat: kom dus gerust met eigen wensen als u die heeft. We passen het graag in in uw programma. Ook voor bestemmingen die wij hier niet hebben beschreven, kunt u bij ons terecht. op om te overleggen.

Voorbeeld activiteiten voor in uw reisprogramma

Waddentocht

Wad is er nou leuker dan een waddentocht als u op één van de Waddeneilanden bent. Terschelling is een uitstekende uitvalsbasis om te wadlopen of om de wadden vanaf het water te bekijken tijdens een mooie boottocht. Wadlopen is best wel intensief, maar een hele mooie manier om in contact te komen met de natuur en bovendien een gezellige activiteit met collega’s.

Meeting of brainstorm

Is uw doel om één of meerdere dagen te vergaderen, presentaties te geven, een brainstorm te organiseren of anderszins met uw collega’s samen te werken? Vertel ons dan wat uw doel is, zodat wij daar een passende locatie bij kunnen vinden. Compleet met alle voorzieningen en indien gewenst lunch en/of diner. Terschelling herbergt een aantal mooie locaties in een prachtige omgeving, waar u zeker geïnspireerd zal raken om goed zaken te doen.

Kanoën

Wel een zomeractiviteit, maar wel een waarbij iedereen goed met elkaar moet samenwerken. En die bovendien gezellig is! De ‘waddenwateren’ zijn prachtig en het is heel leuk om Terschelling van een afstandje te bewonderen vanuit uw kano.
Bent u benieuwd naar meer teambuilding activiteiten en trips? Bekijk dan eens , voor reizen die nog dieper op dat onderwerp in gaan.


Een bedrijfsweekend naar Terschelling? Vraag een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het organiseren van een leuk bedrijfsweekend naar Terschelling. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld. Inclusief accommodaties, teambuilding activiteiten en meer.

Bezienswaardigheden Terschelling

Natuurlijk zijn er talloze bezienswaardigheden op dit leuke eiland. Afhankelijk van uw wensen en de rest van uw programma, kunt u met de groep nog leuke dingen bezoeken als de Brandaris, de beroemde vuurtoren, de haven in het westen van Terschelling of leuke stadjes als Formerum, Midsland en Oosterend.

Groepsaccommodatie Terschelling

Er zijn veel leuke groepsaccommodaties op Terschelling voor uw bedrijfsreis, uiterst geschikt voor collega’s onder elkaar en bovendien in een inspirerende omgeving. We overleggen graag met u wat u wilt, zodat wij de leukste groepsaccommodatie voor u kunnen reserveren.