Bedrijfsweekend Limburg

Zoekt u een leuke locatie om met uw personeel samen te komen en te vergaderen of een training te geven? Denk dan eens aan het mooie Limburg. Een prachtige, natuurrijke en inspirerende omgeving. Weg van de dagelijkse omgeving en ideaal om met een frisse blik naar de zaken te kijken. Of kijk eens bij de andere ideeën voor bedrijfsweekenden.

Tijdens een bedrijfsweekend Limburg kunt u ook overnachten. In een hotel, of in een mooi kasteel of abdij!

afhankelijk van uw reisdoel regelen wij de setting: wilt u vergaderen, dan regelen wij de zaal, lunch, apparatuur, etc. Wilt u brainstormen, dan zorgen wij voor een inspirerende omgeving. Wilt u uw team echt aan teambuilding laten doen? Kijk dan eens bij onze speciale team building trips.

Voorbeeld activiteiten voor in uw reisprogramma

Rondleiding door de grotten in Valkenburg

Leuk en een beetje spannend, de Valkenburgse grotten. Een prachtig ondergronds grottenstelsel herbergt vele bijzondere wandtekeningen. U kunt de grotten te voet en soms per treintje ontdekken. De grotten zijn vooral leuk en het komt de gezelligheid binnen uw team zeer ten goede. En een lekker terrasje met een drankje en een Limburgs gebakje doet ook wonderen!

Scooter- of fietstocht Valkenburg of Maastricht

Valkenburg en Maastricht zijn de bekendste steden in Limburg en beide een bezoekje meer dan waard. Je kunt ze leuk te voet, per scooter of te fiets ontdekken. Dat kan een gewone rondleiding zijn, maar ook een leuke puzzel- of GPS-tocht. Door het spel- en competitie-element moeten de collega’s met elkaar samenwerken en dat is de ultieme vorm van teambuilding. Zeker de GPS-tochten zijn vandaag de dag populair.

Vergaderingen en meetings

Soms moet er ook gewerkt worden. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor een mooie locatie met de extra’s die u wenst. Uiteraard de gewenste apparatuur zoals beamers en microfoons, maar ook een goed verzorgde lunch of diner als dat in uw programma past. Vertel ons wat uw plannen zijn en samen met u maken we er een mooie daginvulling van. Wij organiseren, u heeft er geen omkijken naar.


Een bedrijfsweekend naar Limburg? Vraag een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het organiseren van een leuk bedrijfsweekend naar Limburg. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Boerengolf of Voetvolley

Allemaal leuke activiteiten die uitstekend in het Limburgse landschap te doen zijn. Wij reserveren een leuke, gezellige plek of boerderij voor u, waar uw medewerkers zich goed kunnen vermaken.

Lasergamen of paintballen

Vaste prik bij vriendengroepen en collega’s als het om een uitje gaat. Er zit geen leerzaam element in, maar het is wel ontzettend leuk! En het komt de groepssfeer altijd ten goede.

Overnachten in een kasteel of abdij

Limburg staat vol met prachtige locaties om te overnachten, ook met grotere groepen. Niets is zo goed voor de sfeer als een prachtige verblijfplaats. Overigens kan dit vaak ook gecombineerd worden met een vergadering of meeting. Veel van de mooie landhuizen en kastelen hebben mooie ruimtes waar we dit voor u kunnen organiseren.